Kennel Speck Line - cockerienergiaa

Kuulumisia 2020

4.10.2020

Siirsin verkkoon näkyviin väliaikaiset kotisivut siihen saakka, kunnes ehdin tehdä kokonaan uuden sivuston. Kasvattajatätin elämä on tällä hetkellä hyvin hektistä uuden työpaikan sekä uuden opiskelupaikan vuoksi. Pentukyselyitä on tullut tämän vuoden aikana hirmuinen määrä, joten en ota uusia kyselyitä vastaan toistaiseksi. En ole ehtinyt kesän ja syksyn aikana edes vastaamaan kyselyihin, koska arjen pyörittäminen vie kaiken ajan. Pyydän siis kärsivällisyyttä kaikilta, jotka odottavat vastausta sähköpostiinsa. Otan yhteyttä kaikkiin kyselyitä lähettäneisiin, kunhan ehdin purkaa sähköpostisumaa tässä lähimpien kuukausien aikana.

9.2.2020

Lysti kävi perjantaina toistamiseen ultrassa. Tällä kertaa sikiöitä näkyi enemmän kuin yksi, joten pentuja ON tulossa! Laskettu aika on 1.3.

27.1.2020

Lysti kävi tänään ultrassa. Sikiöitä nähtiin vain yksi, joten käymme parin viikon päästä vielä uudelleen tarkistamassa tilanteen.

26.1.2020

Ilo (SL Ilo Joka Elättelöö) on talven aikana suorittanut etsijäkoirien peruskurssin, jonka viimeinen treenikerta oli tänään. Etsijäkoira etsii kadonneita lemmikkejä, useimmiten koiria ja kissoja. Alkeiskurssin jälkeen jatkamme harjoittelua ja tulevaisuudessa voimme toivottavasti auttaa kadonneiden eläinten etsinnässä. Ilo on varsin pätevä etsijäkoiran alku ja mielenkiinnolla opiskelemme koko ajan lisää. Meillä on edessä vielä paljon erilaisia treenejä ennen kuin pääsemme tositoimiin.

Ilon sisko Femma (SL Ihan Mahoton) puolestaan agiliiteli tänään ensimmäisen nollatuloksensa hyppyradalta ja sijoittui luokassa kolmanneksi. Onnea, Femma ja Anne!